marți, 3 decembrie 2013

Prezentare Biserica Penticostală ,,Elim" Curtici

Prezentare Biserica Penticostală ,,Elim" Curtici

Biserica Penticostală ,,Elim" Curtici este condusă din anul 2012 de fratele păstor Viorel Grada, păstor și în bisericile penticostale ‘Micălaca’ Arad și Semlac. Cu un număr de aproximativ 100 de membrii, biserica își desfășoară activitatea în cladirea situată în Curtici, strada Grănicerilor, numărul 13.
Orașul Curtici, situat la nord-vest de Arad, are o populație de 7453 de locuitori dintre care, un procent de 12 % sunt neoprotestanți. Activitățile de evanghelizare și misiune pot fi desfășurate atât la locația bisericii cât și la căminul cultural al orașului.
Tinerii bisericii sunt implicați cu o mare pasiune în activitatea de slujire din biserică atât în timpul de laudă și închinare (prin activitatea grupului de tineri, corului de fete, fanfarei și slujirii individuale) cât și în timpul de rugăciune și învățătură biblică (îndemnuri la rugăciune și predicarea Cuvântului Sfânt).
Întâlnirile săptămânale ale tinerilor se desfășoară Sâmbăta într-un timp dedicat cântărilor, rugăciunilor, studiului biblic și discuțiilor pe teme biblice cu scopul de a ne forma ca grup și de a ne apropia mai mult de Dumnezeu. Începând cu anul 2013 organizăm o tabără de vară în care avem un timp dedicat părtășiei unii cu alții, studiului biblic și activităților de recreere, toate într-un cadru organizat și binecuvântat."







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu